Ryhmäliikunnan ohjaajat

MinnaMaarit Lahti

Kundaliinijooga, Pehmeä flow ja Gongi- ja äänimaljarentoutus

Hei, olen MinnaMaarit Lahti ja olen akupunktio- ja äänimaljahoitaja, joogaopettaja, kouluttaja ja fasilitaattori. Tällä hetkellä opiskelen lisäksi hierojan ammattitutkintoa Pirkanmaan Urheiluhierojakoulussa. Suoritan parhaillaan myös Ong Namon SFT- energiahoitaja- ja henkisen konsultaation koulutuksia.

Olen suorittanut Yoga La Fontainen (KRI Level 1 International program in Kundalini Yoga as taught by Yogi Bhajan®️) kundaliinijoogaopettaja-koulutuksen. Lähdin kundaliinijoogaopettajakoulutukseen siitä syystä, että olin harrastanut itse kundaliinijoogaa noin 5 vuotta ja huomannut sen positiivisen vaikutuksen omaan olooni. Kundaliinijoogaopettajakoulutuksesta sain loppujen lopuksi todella paljon enemmän kuin olin osannut koskaan etukäteen edes kuvitella. Hyödynnänkin näitä oppeja tänä päivänä niin kaikilla tunneilla, luennoissa kuin ihan päivittäisessä elämässänikin; joogasta on tullut itselleni osa päivittäistä elämää.

Ihmisen kokonaisvaltainen hyvinvointi ja hyvinvointitietouden jakaminen on lähellä sydäntäni. Minulla on SensoCenterissä sekä hoitotila että joogasali, jossa pidän ja pidetään jooga- ja rentoutustunteja sekä järjestetään erilaisia koulutuksia ja workshopeja. Työhyvinvointi- yms. tilaisuuksia pidän sekä SensoCenterin salilla että asiakkaan tiloissa. 

Kysy rohkeasti tarjousta puh./txt 0400 971672 tai minnamaarit@luxbonitas.com;

Lisätietoa minusta ja tarjoamistani palveluista löydät osoitteesta www.luxbonitas.com Hoito- ja ryhmätuntivaraukset pääset tekemään osoitteessa. www.varaaheti.fi/luxbonitas Minut löytää Facebookista ja Instagramista @luxbonitas

Varaathan paikkasi tunnille etukäteen varausjärjestelmän kautta osoitteesta: www.varaaheti.fi/luxbonitas

Sirkku Korkiamäki

Shindo®

Shindo®️-rentoutusohjaaja

Olen kokenut Shindo-rentoutusohjaaja, jonka tunneilla pääset pysähtymään hetkeen, opit kuuntelemaan omaa kehoasi ja pääset tutustumaan Shindon kiehtovaan maailmaan.

Ilmoittautuminen tunneille sähköpostilla sirkku.korkiamaki@gmail.fi  tai 040 827 0617.

Suvi Kinnunen

Soundful Yin® -jooga

Hei, Olen Suvi Kinnunen Suvisoinnista. Olen äänimaljahoitaja ja yinjooga ohjaaja. Minua kiinnostaa äänivärähtely, harmonia, hengitys sekä lempeä ja kehoa kunnioittava liikkuminen. Olen huomannut, että kokonaisvaltaisen tasapainon löytäminen voi olla haastavaa kaiken kiireen ja stressin keskellä;etenkin jos tuntuu siltä että niiden aiheuttajiin ei voi itse juuri vaikuttaa. Tuon tasapainon saavuttaminen edes hetkittäin on tavoittelemisen arvoinen ja tässä haluan olla tukenasi. Tarjoan sinulle välineitä, jotta pääsisit palautumaan ja löytäisit takaisin oman voimasi äärelle. Vahvuuteni on läsnäolo ja kuunteleminen. Äänimaljojen värähtely ja harmoniset äänet saavat meissä aikaan rentoutta ja tasapainottumista sekä kehon että mielen tasolla. Kutsun sinut pysähtymään ja huoltamaan lempeästi kehoasi sekä mieltäsi.

Sopusointia sydämellä 💓

Suvi

Varaukset ryhmiin: https://liikuttajat.fi/suvisointi

Lisätietoa löydät: www.suvisointi.fi, Facebookissa ja Instassa @suvisointi

Johanna Lamminen

Hatha® -jooga

Hei, olen Johanna Lamminen. Joogapolkuni alkoi vuonna 2001 kansalaisopiston hathajoogalla, etsiessäni kiireisen työn vastapainoksi jotain rauhoittavaa. Muutamien vuosien jälkeen siirryin astangajoogan pariin, jolloin kiinnostukseni joogaa kohtaan todella heräsi. Keho virkistyi ja voimistui, samalla kun levoton mieli rauhoittui. Useita eri joogalajeja kokeiltuani halusin entisestään syventää omaa joogakokemustani. Syksyllä 2015 aloitin Suomen Joogaliiton (SJL) jooganopettajaopinnot. Opiskelun aikana rauhallinen hathajooga vakiintui omakseni ja kiinnostus anatomiaan sekä joogan hyvinvointia edistäviin vaikutuksiin todella syttyi. Joogaa olen ohjannut vuodesta 2016 alkaen. Vuonna 2021 valmistuin SJL jooganopettajaksi sekä restoratiivisen joogan ohjaajaksi. Lämpimästi tervetuloa löytämään joogan hyvää tekevät vaikutukset kanssani.

Hatha®️-jooga kauden hinta on 150 euroa ja kausi käynnistyy, mikäli ennakko-ilmoittautujia on vähintään kuusi. Yksittäistunneille voi myös tulla mukaan hintaan 15 euroa/ harjoitus.

Tunneilleni voi ilmoittautua suoraan ohjaajalle sähköpostitse jlamminen@yahoo.com