Mari Rautiainen

Fysioterapeutti, Sensovalmentaja

p. 0400 274210

mari.rautiainen@spinacor.com

www.spinacor.com

Vuosien monipuolinen kokemus fysioterapeuttina eri toimintaympäristöissä työskentelyssä innostaa minua edelleen hankkimaan uutta tietoa asiakkaan parhaaksi. Viime vuodet olen toiminut yhtenä neurotieteisiin perustuvan sensomotorisen metodin edelläkävijöistä Suomessa.


Hoidan, ohjaan ja valmennan asiakkaitani hermoston synnynnäisten vahvuuksien kautta parempaan toimintakuntoon. Oli kyseessä sitten tuki-ja liikuntaelinvaivat, kehon väsymystila, hyvinvoinnin rasitteet, oppimisen haasteet, tai haluat tiedostaa hermostosi vahvuudet ja oppia käyttämään niitä - varaa aika ja tule vastaanotolleni!

Vastaanotolleni voi tulla myös ilman lääkärin lähetettä. Hermoston vapaa toiminta on paras lähtökohta voidaksesi hyvin töissä, kotona, koulussa, treenatessa tai muissa arjen haasteissa. Työssäni käytän hyödyksi perinteisen fysioterapeuttisen hoitamisen ohella hermoston toiminnallista harjoittelua, lihaskalvokäsittelyä, hermolihashierontaa ym. muita fysioterapeuttisia menetelmiä - palvellen juuri sinua tavalla, jota kehosi tarvitsee.

www.vello.fi/sensocentermari
Suvi Suokko


Koulutettu hieroja


p. 045 110 5099

kasintaitaja@hotmail.com

www.kasintaitaja.fi

Olen erikoistunut kehon luonnollisten asento- ja liikemallien tasapainottamiseen, sekä myofaskiaalisten kipujen ja oireiden hoitoon erilaisia manuaalisia tekniikoita käyttäen.

Kouluttaudun koko ajan lisää, jotta tuntemus ja ymmärrys ihmiskehosta avautuisi minulle vielä syvemmin ja pystyn näin tarjoamaan asiakkailleni laajemmin palveluita ja parasta mahdollista hoitoa.

www.kasintaitaja.fi www.slotti.fi/booking/kasintaitaja/Paula Korhonen

Koulutettu hieroja, Osteopatiaan erikoistuva

VoiceWell- hoitaja

p. 050 351 7323

paula.korhonen.hml@gmail.com

Valmistuin hierojaksi vuonna 2012. Aiemmalta koulutukseltani olen sairaanhoitoon ja huolenpitoon suuntautunut lähihoitaja.

Halu kehittyä omassa ammatissa on ajanut minut kouluttamaan itseäni aktiivisesti. Vuonna 2014 valmistuin VoiceWell- hoitajaksi.

Tänä syksynä aloitin Osteopatia- opinnot, joten tulevaisuudessa palvelen sinua myös Osteopaattina.

Tuulianna Avantola

Joogaopettaja (RYT-200), Ilmajoogaohjaaja, Liikkuvuusvalmentaja

p. 0400 408898

info@tuuliannanjooga.fi

www.tuuliannanjooga.fi

Minut löytää pitämästä joogatunteja monen yhteistyökumppanin kautta eri puolelta Kanta- Hämettä. Liikutan myös yrityksiä, yhdistyksiä ja urheiluseuroja.  Opetan kaikkea rauhallisen joogan ja hyvin dynaamisen joogan väliltä, niin ryhmille kuin yksityisasiakkaille.  Järjestän tyky- ja virkistyspäiviä ja pystyn tuomaan niihin lisäksi myös muita hyvinvointialan toimijoita mukaan. Erilaisia paketteja räätälöidään asiakkaan toiveiden ja kehon rajoitteiden tai tarpeiden mukaan.

Joogatuntien lisäksi ohjaan liikkuvuus-, tasapaino ja koordinaatioharjoituksia. Monet urheiluseurat ovatkin kutsuneet minua oheistreenien vetäjäksi. Meiltä SensoCenteristä löytyy liikuntasali missä pystymme tunteja järjestämään, mutta liikun sujuvasti myös asiakkaan luo.

Kaikenikäiset ja kuntotasoltaan erilaiset ihmiset ovat lämpimästi tervetulleita ohjaukseeni.Elina Pulkkinen


Kiropraktikko

p. 044 989 8816

kiropraktikkoelina@gmail.com

www.facebook.com/kiropraktikkoelina

Valmistuin kiropraktiikan maisteriksi vuosikurssini priimuksena 5-vuotisten yliopisto-opintojen jälkeen Barcelona College of Chiropracticista. Ennen kiropraktiikkaopintoja ehdin opiskella 1,5 vuotta fysioterapiaa Tampereen ammattikorkeakoulussa ennen kuin vaihdoin alaa lisähaasteiden perässä. Valmistumiseni jälkeen työskentelin lukuvuoden verran yliopistolla kliinisten aineiden, toiminnallisen neurologian ja radiologian apuopettajana ja klinikkaohjaajana. Olen myös julkaistu tutkija ja käyn esittämässä tutkimustuloksiani kansainvälisissä konferensseissa. Olen täydentänyt osaamistani liki 40 lisäkoulutuskurssilla, jotta pystyisin palvelemaan potilaitani mahdollisimman hyvin ja monipuolisesti. Tutkin, analysoin ja hoidan selkärangan ja raajojen nivelten toimintahäiriöitä, jotta hermosto voisi toimia optimaalisesti. Yleisimpiä syitä tulla vastaanotolle ovat muun muassa niska- ja hartiakivut, päänsäryt ja migreenit, huimaus, selkäkipu, välilevynpullistumat, raajojen puutuminen, raajojen nivelten ongelmat, urheiluvammat, raskaus, lapsen kehittyminen, hyvinvointi ja vaivojen ennaltaehkäisy. Hoidon tavoitteena ei ole vain oireen poistaminen vaan koko kehon toiminnan optimointi. Olen erikoistunut toiminnalliseen neurologiaan, raskaana olevien ja lasten hoitamiseen, mutta potilaskuntaani kuuluvat kaikenikäiset ja -kuntoiset potilaat. Minulla on Hämeenlinnan lisäksi vastaanotto myös Orivedellä ja Pirkkalassa.

www.vello.fi/kiropraktikkoelina

Marko Siivonen


Sensovalmentaja

marko.siivonen@spinacor.com

Olen tuonut toiminnallisen neurotieteen sensomotorisen metodin Suomeen ja olen kansainvälisesti menestynyt valmentaja ja kouluttaja. Jo 30 vuoden ajan olen auttanut niin yrityksiä, työyhteisöjä kuin huippu-urheilijoita ja heidän valmentajiaan pärjäämään kilpailijoitaan paremmin. Ainutlaatuiset, toiminnalliseen neurotieteeseen perustuvat palvelut, luennot ja valmennukset ovat tehneet minusta kansainvälisesti suositun kouluttajan ja saan toimia alani johtavana asiantuntijana Suomessa.