Paula Korhonen

Osteopaatti D.O, koulutettu hieroja, VoiceWell- hoitaja

p. 050 351 7323

paula.korhonen.hml@gmail.com

Valmistuin osteopaatiksi osteopatiakoulu Atlaksesta tammikuussa 2023. Aiemmilta koulutuksiltani olen koulutettu hieroja ja lähihoitaja. Hierojana olen erikoistunut purentalihaksiin. Olen toiminut VoiceWell-hoitajana jo kymmenen vuotta. Lähihoitajan töitä ehdin tekemään 15 vuotta ikäihmisten parissa tehostetussa palvelutalossa. Lähihoitajan ammatin ja kokemuksen kautta ihmisten on helppo tulla vastaanotolleni ja saada ammattitaitoista hoitoa aina vauvasta ikäihmisiin. Oman osaamisen kehittäminen on minulle tärkeää ja käynkin jatkuvasti hakemassa uutta oppia erilaisten lisäkoulutuksien kautta. Olen syventänyt osaamistani muunmuassa lapsiin. Tällä hetkellä syvennän osaamistani erityisesti kraniaaliosteopatiaan The Sutherland Cranial College of Osteopathy:ssa, Englannissa.

Liikunta on minulle tärkeää ja vapaa-ajallani harrastan crossfitia useasti viikossa.


Ammattitutkinnot:

 • Lähihoitaja (sairaanhoito-ja huolenpito 1999)

 • koulutettu hieroja 2012

 • VoiceWell-hoitaja 2013

 • Osteopaatti, Osteopatiakoulu Atlas 2018-2023

Osteopatia-koulutukset:

 • 2022 sovellettu neurologinen kuntoutus manuaalisessa terapiassa 1. kouluttaja Pekka Kumpulainen

 • 2022 sovellettu neurologinen kuntoutus manuaalisessa terapiassa 2. Pekka Kumpulainen

 • 2022 Osteopaattiliiton kevätkoulutus, womens health and pregnancy on osteopathy approach

 • 2023 Osteopaattiliiton kevätkoulutus, lantio ja sen ympäristö pään ja kaulan jatkumo. Christian Fossu, Norja

 • 2022 Lasten osteopatia 1. Mika Kivistö, Lasse Maijala

 • 2023 lasten osteopatia 2. Mika Kivistö, Lasse Maijala

 • 2023 Kraniaaliosteopatian opinpolku. Module 1: Foundation course The Sutherland Cranial College of Osteopathy, Lontoo

 • 2023 Kraniaaliosteopatian opinpolku. Module 2: Osteopathy in the cranial field. The Cranial College of Osteopathy, Lontoo

 • 2024 Kuinka tutkin jalan ja nilkan. Head on manual therapy, Helsinki

AJANVARAUS: https://slotti.fi/booking/tmipaulakorhonen/

Elina Pulkkinen


Kiropraktikko

p. 044 989 8816

kiropraktikkoelina@gmail.com

www.facebook.com/kiropraktikkoelina

Valmistuin kiropraktiikan maisteriksi vuosikurssini priimuksena 5-vuotisten yliopisto-opintojen jälkeen Barcelona College of Chiropracticista. Ennen kiropraktiikkaopintoja ehdin opiskella 1,5 vuotta fysioterapiaa Tampereen ammattikorkeakoulussa ennen kuin vaihdoin alaa lisähaasteiden perässä. Valmistumiseni jälkeen työskentelin lukuvuoden verran yliopistolla kliinisten aineiden, toiminnallisen neurologian ja radiologian apuopettajana ja klinikkaohjaajana. Olen myös julkaistu tutkija ja käyn esittämässä tutkimustuloksiani kansainvälisissä konferensseissa. Olen täydentänyt osaamistani liki 40 lisäkoulutuskurssilla, jotta pystyisin palvelemaan potilaitani mahdollisimman hyvin ja monipuolisesti. Tutkin, analysoin ja hoidan selkärangan ja raajojen nivelten toimintahäiriöitä, jotta hermosto voisi toimia optimaalisesti. Yleisimpiä syitä tulla vastaanotolle ovat muun muassa niska- ja hartiakivut, päänsäryt ja migreenit, huimaus, selkäkipu, välilevynpullistumat, raajojen puutuminen, raajojen nivelten ongelmat, urheiluvammat, raskaus, lapsen kehittyminen, hyvinvointi ja vaivojen ennaltaehkäisy. Hoidon tavoitteena ei ole vain oireen poistaminen vaan koko kehon toiminnan optimointi. Olen erikoistunut toiminnalliseen neurologiaan, raskaana olevien ja lasten hoitamiseen, mutta potilaskuntaani kuuluvat kaikenikäiset ja -kuntoiset potilaat. Minulla on Hämeenlinnan lisäksi vastaanotto myös Orivedellä ja Pirkkalassa.

AJAVARAUS: www.vello.fi/hameenlinnankiropraktiikkaTuomas Kivistö

Kiropraktikko

p.044 546 9662

kivistotuomas@gmail.com

www.facebook.com/kiropraktikkotuomas

Valmistuin kiropraktiikan maisteriksi vuonna 2018 kunniamaininnalla (distinction) Barcelona College of Chiropracticista.

Olen aikaisemmalta ammatiltani koulutettu hieroja ja kiinnostuin kiropraktiikasta, koska huomasin, että sillä saa aikaan hyviä tuloksia nopeasti ja tehokkaasti. Työssäni minua kiinnostaa erityisesti funktionaalinen neurologia ja miten kiropraktiikalla voidaan vaikuttaa hermostoon.

Olen käynyt myös monipuolisissa lisäkoulutuksissa säännöllisesti, opiskelun alkuajoista lähtien. Jatkuva lisäkouluttautuminen on tärkeää oman ammattitaidon kehittymisen kannalta.

Yliopistossa tein lopputyöni kiropraktisen hoidon vaikutuksesta sydämen sykevälivaihteluun (HRV). Tulosten mukaan kiropraktisella hoidolla on välitön, sydämen sykevälivaihtelua parantava vaikutus.

Vapaa-ajallani harrastan eri liikuntalajeja, kuten CrossFitia, painonnostoa ja juoksua.

Asiakaskuntaani kuuluvat kaikenikäiset ja -kuntoiset potilaat. Minulla on Hämeenlinnan lisäksi vastaanotto myös Tampereella ja Porissa.


AJAVARAUS: https://vello.fi/hameenlinnankiropraktiikka/ 


Henri Karlén

Koulutettu hieroja ja urheiluhieroja 

p. 040 410 6144

www.hierojakarlen.fi

Olen 44-vuotias koulutettu hieroja ja urheiluhieroja Henri Karlén Hämeenlinnasta. Urheiluhierojaksi opiskelin Tampereen Urheiluhierojakoulussa. Hierontaa haluan tehdä aina asiakkaan toiveita kuunnellen. Tavoitteeni on parhaan osaamiseni ja vaihtelevien tekniikoiden avulla saada aikaan haluttu muutos asiakkaani olotilassa.

Nuoruuteni laajasta urheilu -ja liikuntakirjosta lähimmäs sydäntä on jäänyt golf-harrastus, josta olen saanut nauttia jo kolmen vuosikymmenen ajan. Golfkenttien lisäksi minut voi tavata vastaanottoni lisäksi lenkkipolulla, kuntosalilla tai pyöräilemässä.

Vastaanotollani käy laaja kirjo erilaisia ja kaikenikäisiä ihmisiä perusliikkujista aktiiviurheilijoihin.

MinnaMaarit Lahti

Akupunktio- ja äänimaljahoitaja, joogaopettaja

p. 0400 971672. 

www.luxbonitas.com 

Hei,
olen MinnaMaarit Lahti ja olen akupunktio- ja äänimaljahoitaja, joogaopettaja, kouluttaja ja fasilitaattori. Tällä hetkellä opiskelen myös hierojan tutkintoa Pirkanmaan Urheiluhierojakoulussa. 

Ihmisen kokonaisvaltainen hyvinvointi on lähellä sydäntäni. Tästä syystä pidän hoitojen lisäksi SensoCenterin salilla jooga- ja rentoutustunteja sekä järjestän erilaisia koulutuksia ja workshoppeja. Työhyvinvointi- yms. tilaisuuksia pidän sekä SensoCenterin salilla, että asiakkaan tiloissa. Kysy rohkeasti tarjousta puh./toxt 0400 971672.

Hoito- ja ryhmätuntivaraukset: TÄSTÄ

Susanna Siitoin

Valmistunut Kiinalaisen Lääketieteen Akatemiasta Helsingissä vuonna 2022

 p. 044 276 7488

aspeltonen@hotmail.com

www.akuss.fi

Kiina kiehtoi minua jo alakoulussa ja tämä kiinnostus johti kiinan kielen opiskeluun yliopistossa Australian pääkaupungissa Canberrassa ja Kiinassa Beijingin, Nanjingin ja Tianjinin kaupungeissa.

Myöhemmin, kiinalainen ajatus ruoasta lääkkeenä ja terveyden edistäjänä innosti minua etsimään alan koulutusta, jonka aloitin etäopiskelijana yhdessä kiinalaisessa yliopistossa.

Kiinalaisessa lääketieteessä korostuu kädentaidot, ja etäopiskelu ei vastannut kädentaitojen kehittymiseen, joten vuonna 2019 aloitin kiinalaisen lääketieteen opiskelut Kiinalaisen Lääketieteen Akatemiassa Helsingissä, ja valmistuin vuonna 2022.

Tällä hetkellä työviikkoni koostuu hoitotyöstä sekä kiinan ja englannin kielen opetuksesta.

Olen FinnAcun terapeuttirekisterissä.

Osallistun jatkokoulutuksiin Suomessa ja muualla maailmassa.

Ajanvaraus sivustolle: TÄSTÄ

Marko Siivonen


Sensovalmentaja

marko.siivonen@spinacor.com

Olen tuonut toiminnallisen neurotieteen sensomotorisen metodin Suomeen ja olen kansainvälisesti menestynyt valmentaja ja kouluttaja. Jo 30 vuoden ajan olen auttanut niin yrityksiä, työyhteisöjä kuin huippu-urheilijoita ja heidän valmentajiaan pärjäämään kilpailijoitaan paremmin. Ainutlaatuiset, toiminnalliseen neurotieteeseen perustuvat palvelut, luennot ja valmennukset ovat tehneet minusta kansainvälisesti suositun kouluttajan ja saan toimia alani johtavana asiantuntijana Suomessa.