Spinacor tarjoaa hermoston toiminnan kartoittamisen ja valmentamisen lisäksi myös fysikaalisia hoitoja asiakkailleen. Hoitajamme ovat suomalaisen koulutuksen saaneita terveydenhuollon ammattilaisia: fysioterapeutteja, hierojia.

Kutsumme heidän tarjoamiaan hoitoja Sensofysio -palveluiksi. Näihin palveluihin voi tulla kuntouttamaan kaikenlaisia tuki- ja liikuntaelinten vaivoja.

Voi hyvin!

Spinacorin ammattilaiset ovat jatkokouluttaneet itsensä toiminnallisen neurotieteen erityisosaajiksi. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että asiakkaidemme tuki- ja liikuntaelin vaivoja hoidetaan tavalla, joka terveyden, toimintakyvyn ja liikkumisen parantamisen ohella mahdollistaa myös hermoston vapaamman toiminnan. Hermoston vapaa toiminta on kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ehdoton edellytys.

Sensofysio -palvelut

Fysioterapia

Asiakkaan toimintakunnon arvioinnin perusteella ohjausta, neuvontaa, terapeuttista harjoittelua, manuaalista terapiaa, pehmytkudoskäsittelyä yksilöllisesti ja yhteistyössä asiakkaan kanssa. Fysioterapiaan voi tulla myös ilman lääkärin lähetettä.

Faskia- eli lihaskalvokäsittely

Faskiakäsittely hoitaa lihasten ympärillä ja välissä olevien sidekudoskalvojen aiheuttamia tuki- ja liikuntaelimistön kiputiloja. Faskiakäsittelyllä hoidetaan myös lihasten voimantuoton ja voimanvälitysten ongelmia. Tämä hoitomuoto kuuluu olennaisena osana hermoston toiminnan vapauttamiseen ja siksi käytämme sitä osana fysioterapiaa ja hermolihashierontaa.

Hermolihashieronta

Hieronta on lihaskudosten käsittelyä, joka tehostaa aineenvaihduntaa ja vilkastuttaa verenkiertoa. Spinacorin tarjoama hieronta vapauttaa myös hermoston toimintaa, mistä syystä kutsummekin sitä hermolihashieronnaksi. Lihaskudosten käsittelyn avulla avaamme sidekudoskalvojen kiinnikkeitä, laukaisemme triggerpisteitä ja poistamme hermoston turhia liikemalleja (sensomotoriset refleksit).

Sensomotoristen refleksien hoito ja harjoittelu

Kyse on hermoston turhista liikemalleista johtuvista jännitystiloista, jotka voivat aiheuttaa hermoston yliaktiivisuutta. Tällöin lihakset ja hermosto aivoja myöten tekevät ylimääräistä, tahdosta riippumatonta tarpeetonta työtä. Hoitojen ja harjoitusten tarkoituksena on sammuttaa nämä kehoa turhaan kuormittavat liikemallit ja siten parantaa asiakkaan toimintakuntoa ja edistää hyvinvointia. Parhaan hoitotuloksen saavuttamiseksi näitä hoitoja ja harjoitteita on tarpeen yhdistää osaksi fysioterapiaa ja hermolihashierontaa.

Sensofysio -palveluita tarjoaa

Marko Siivonen

Sensovalmentaja™, Toiminnallisen neurotieteen erityisasiantuntija 

HELSINGIN VASTAANOTTO

Kruunuhaan Lääkärikeskus

Kaisaniemenkatu 1B A rappu, 2krs. Helsinki

AJANVARAUS: vello.fi/spinacor + valitse HELSINKI


TAMPEREEN VASTAANOTTO

Spinacor Tampere,

Pyynikintie 27, Trikoon sisäpiha, Optimal Brain

33230 TAMPERE

AJANVARAUS:

vello.fi/spinacor + valitse TAMPERE


Tutustu muiden SensoCenterin asiantuntijoiden palveluihin täältä